0165 565 222 info@contactico.com

Vloggen en video helpen om meer klanten te bereiken

 

Een zakelijke en/of persoonlijke promotie video nodig?

Beelden zeggen meer dan woorden! Nu nog meer dan vroeger, want lezen is bijna verleden tijd. Video is de perfecte manier om je voor te stellen of je (zakelijke) boodschap over te brengen. Het is wel belangrijk om dat zo goed mogelijk te doen, want een eerste indruk maak je meestal maar één keer.

Nóg belangrijker is om het gewoon te gaan DOEN! Weet je nog niet hoe? Zie je op tegen het technische stuk? Vind je het lastig om de inhoud van je video te verzinnen?

Met wat vakkundige hulp maken wij samen binnen 2-3 uur jouw persoonlijke promotievideo van max. 2-3 minuten. Alles op locatie gemaakt en gebruiksklaar opgeleverd*.

Speciale Voorjaars Actie:

GEZOCHT: hoofdrolspelers voor hun eigen zakelijke en/of persoonlijke promotie video. Jouw eigen video voor je volgende sollicitatie, mailingactie, website en/of social media kanalen. De eerste 10 aanmelders krijgen deze video voor 50% korting aangeboden.

Neem contact op via 0165 565 222 of stuur een bericht via het contactformulier.

(* binnen de technische mogelijkheden die op locatie haalbaar zijn)

 

Zelf video maken of laten maken?

Het belangrijkste van vloggen en/of video’s maken om te gebruiken voor de promotie van je bedrijf of wat voor onderwerp dan ook, valt of staat bij het gewoon te DOEN! Begin klein en groei vanzelf door ervaring en qua gebruikte apparatuur.

Dat “doen” blijkt alleen vaak het moeilijkste om er al aan te beginnen. Wat voor camera heb ik nodig, Hoe monteer ik zo’n vlog of video? Hoe gebruik ik Youtube en/of andere social media kanalen om die video te verspreiden?

Veel bekende vragen waar Contactico bij kan helpen. Het doel is wel om er zo zelfstandig mogelijk mee te kunnen gaan werken. Wil je graag weten hoe? Neem dan snel contact op 🙂